Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALIMERA RALITSA SUPERIOR

Descriere

Calimera Ralitsa Superior, parte a Complexului Ralitsa, este situata linistit in zona parcului din Satul de vacanta Albena.
Plaja: cu nisip, la 900 m de hotel. Transfer gratuit cu autobuzul de la hotel la plaja si retur. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag. Fundul marii este plat cu acces lin.
Aquapark: Rasfatati-va cu divertismentul acvatic si cu emotii puternice in Aquamania Aqua Park. Aceasta minune de apa, situata pe o suprafata egala cu 5 terenuri de fotbal, are atractii unice pentru toate varstele. Exista o mare selectie de atractii acvatice, cum ar fi Pro Racer, Tornado, Lazy River, Crazy River, Space Racer, Free Fall, Fountains si altele.
Cazare: Hotelul Ralitsa are 342 de camere. Hotelul este format din 3 cladiri -cladirea principala (duble standard); Ralitsa garden (ex Sectorul K - duble garden/ economy) si Deluxe (ex H Lora) duble deluxe - . Caldirea principala - 6 etaje cu 2 lifturi; Cladirea Sector k/Garden - 5 etaje cu 1 lift; Cladirea Deluxe - 4 etaje cu 2 lifturi. Camerele duble standard sunt renovate in 2023.
DBL 2+1 Garden (sector k/economy): aprox 14 mp. Camerele sunt situate in cladirea anexa si sunt confortabile si mobilate confortabil, cu vedere la zonele verzi. Camerele pot fi cu doua paturi de o persoana 90/200 si un fotoliu extensibil sau un pat matrimonial 140/200 si un pat de o persoana 90x200 cm, aer conditionat, cablu TV si un balcon cu masa si doua scaune. Baile au dus si uscator de par. Oaspetii pot folosi un seif de la receptie la un cost suplimentar.
* Cazarea a mai mult de 2 oaspeti poate fi confirmata, dar cu un compromis pentru confort si spatiu din partea oaspetilor
DBL 2+1/2+2 Standard: aprox 16 mp. Camerele duble standard sunt confortabile si mobilate confortabil, cu vedere la gradina. Sunt situate in cladirea principala. Camerele pot fi cu doua paturi de o persoana 90/200 si un fotoliu extensibil sau un pat matrimonial 140/200, pat de o persoana 90/200 fotoliu extensibil, aer conditionat, cablu TV si un balcon cu masa si doua scaune. Baile sunt dotate cu dus si uscator de par. Oaspetii pot folosi o cutie de valori de la receptie la un cost suplimentar. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
DBL 2+1/2+2 Deluxe: Acestea sunt camerele complet renovate ale fostului Hotel Lora (aproximativ 26 mp). Camerele sunt situate in cladirea anexa. Camerele Deluxe sunt mobilate modern, cu vedere la gradinile de flori si au doua paturi de o persoana 100/200 si un fotoliu extensibil sau un pat dublu 160/200 si un pat de o persoana (90/200) si o canapea extensibila, aer conditionat, TV prin cablu si un balcon cu masa si doua scaune. Baia este dotata cu dus si uscator de par. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil.
1-BR APP 2+2 deluxe
: aprox 50 mp. Apartamente deluxe elegante, cu un dormitor, cu o terasa cu vedere la piscine si la parc. Acestea constau dintr-un living spatios cu o canapea extensibila, un dormitor confortabil cu un pat dublu 200x200 cm pentru un somn sanatos, mobilier modern si functional. Baia are dus si cada. Balconul are o masa si doua scaune unde va puteti bucura de privelistea parcului in timp ce beti cafeaua de dimineata. De asemenea, oaspetii au acces la un seif in camera la un cost suplimentar. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii.
*Pentru 3 adulti cu 1 copil in camera dubla vor fi acceptate dar nu se vor accepta reclamatii cu privire la confortul si spatiul camerei.
* In toate camerele - Minibar - reumplut zilnic, o data pe zi.
Patutul de copii este disponibil gratuit, la cerere
Hotelul accepta animale de companie de pana la 4 kg, cu certificat medical si pasaport la un cost suplimentar de 50 BGN/zi
Sunt disponibile servicii pentru persoanele cu dizabilitati si pot fi cazate in camerele standard.
Despre hotel: receptie deschisa 24 de ore, informatii, serviciu de trezire, serviciu de taxi, serviciu postal, schimb valutar, seif in camere /contra cost/, animatie, piscine exterioare, piscina interioara, piscina pentru copii, restaurant principal cu terasa , lobby bar, snack bar, lounge bar, pranz tip bufet la restaurantul Rai de pe plaja, langa hotel se afla Aquamania Aqua Park, pentru care oaspetii hotelului beneficiaza de acces gratuit nelimitat pe durata sederii. Wi-Fi in locurile comune ale hotelului (lobby bar, receptie, piscina).
Servicii SPA contra cost: Centrul Spa Ralitsa Superior face parte din Medi SPA Medika din Albena si ofera programe si proceduri medicale, precum si terapii de relaxare si cosmetice. Centrul Spa vindeca probleme cu sistemul musculo-scheletic, sistemul nervos periferic, sistemul nervos functional, bolile de piele, stresul si oboseala. De asemenea, centrul ofera o varietate de programe cosmetice pentru fata si corp, terapii anti-imbatranire si altele.
* Din 15.06. pana la 15.09; de la 08:30 la 17:00.

ULTRA ALL INCLUSIVE IN HOTEL CALIMERA RALITSA SUPERIOR **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

*Programul Ultra All Inclusive incepe cu gustarea in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Check-in - dupa ora 14:00
Check out - pana la ora 12:00
* Bautura de bun venit gratuita - la sosire (sampanie sau vin pentru adulti si suc natural pentru copii produs de Albena).

Mancare si bautura:
Restaurant principal Ralitsa Superior:
Bucatarie internationala si locala si cine tematice - Exista un meniu variat de 7 zile; Mancaruri vegane si vegetariene (la cerere); Mancaruri sanatoase; Mancaruri sanatoase pentru copii si bufet pentru copii (in iulie si august); Alimente produse proprii; SHO W cooking. Inghetata: disponibila in timpul meselor in restaurantul principal si la snack bar.
Mic dejun: 07:30 - 10:00
Mic dejun tarziu: 10:00 - 11:00 h
Pranz: 12:30 - 14:30
Gustari: 15:00 - 17:00 (Snack bar)
Cina: 18:00 - 21:00
* Cine tematice - bulgara, mediteraneana, italiana, asiatica - de 2 ori pe saptamana
** Cina festiva (iulie si august) - 2 pe luna
*** Serile de gratar: 6 zile pe saptamana
***Retineti ca unele dintre hoteluri ar putea schimba usor orele, dar cu cel mult 30 de minute +/- . Consumul este permis doar in restaurante!
Snack Bar:
Gustari: 15:00 - 17:00 (Snack bar)
Beach Restaurant Rai:
Pranz usor: 12:30 - 14:30 - De la 15.06 la 15.09 - Selectie de preparate tip bufet, bauturi, inghetata - consum doar in zona restaurantului.

Bauturi Ultra All Inclusive - Cafea si ceai; Bauturi racoritoare din post mix, Selectie de bauturi produse in Albena (suc, vin, rakia); Selectie de vinuri la robinet. Selectie de bauturi alcoolice locale si de import, Bere la halba.
* Toate bauturile imbuteliate si o selectie de bauturi alcoolice premium sunt disponibile la un cost suplimentar.
Baruri Ultra All Inclusive:
Lobby bar: 10:00 - 01:00 - pana la 30.06 si dupa 01.09 si 09:00 - 01:00 de la 01.07 pana la 31.08
Pool Bar: 10:00 - 23:00 (15.05 - 10.09)
Beach Bar Rai: Selectie de bauturi, inghetata - pentru consum doar in zona barului - 10:30 - 16:30 h - 01.06 - 15.09.
* Va rugam sa retineti ca orele mentionate pot varia.

Programul Dine Around:

Clientii Calimera Ralitsa Superior vor avea posibilitatea de a rezerva o cina a la carte in taverna locala Ralitsa cu oferte din meniul national bulgar cu bauturi incluse, pentru un sejur de minim 7 nopti, pe tot sezonul.
* Pana pe 30.06 si dupa 01.09 oaspetii pot primi 1 pranz la restaurantul a la carte pe un meniu cu 3 feluri care include o salata sau un aperitiv, fel principal si desert si 1 cina intr-un restaurant a la carte pe un meniu cu 3 feluri care include o salata sau un aperitiv, fel principal si desert.
* Din 01.07 pana la 31.08, oaspetii pot primi 1 cina la restaurantul tip bufet din Hotel Kaliakra Mare, Hotel Gergana, Kaliakra Beach si/sau Hotel Ralitsa Aqua SAU 1 cina la restaurantul a la carte Ralitsa pe un meniu cu 3 feluri care include o salata sau aperitiv, fel principal si desert.
NOTE:
Bauturile sunt contra cost, cu exceptia apei minerale (nu gazoase).
Este necesara rezervare si este in functie de disponibilitate.

Sport si divertisment - gratuit:
-Utilizarea gratuita a 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera pe plaja de la linia a 3-a de la mare pana la promenada pe plaja, in functie de disponibilitate
-Utilizarea gratuita a 1 umbrela si 2 sezlonguri la piscina per camera - in functie de disponibilitate
-Serviciu de prosoape - 1 prosop de plaja de persoana pentru plaja sau pentru piscina este oferit gratuit dupa furnizarea unui card de prosoape la locurile desemnate.
-Animatie de zi si animatie de seara pentru adulti - 6 zile pe saptamana. Concerte si cinema pe scena de vara /iulie si august/.
-2 piscine exterioare si 1 piscina interioara incalzita
-Transfer gratuit cu autobuzul la plaja si retur intre 15.06 si 15.09
-Aqua Park Aquamania - oaspetii beneficiaza de intrare gratuita si acces gratuit la piscine, tobogane, precum si umbrele si sezlonguri (in functie de disponibilitate). Bauturile si alimentele nu sunt permise in parcul acvatic. Programul de lucru al parcului acvatic este de la 10:00 la 18:00 in perioada 15.06 - 15.09.
* Va rugam sa retineti ca orele mentionate pot varia.
-Sports Around - Fiecare oaspete, indiferent de locul in care sta in statiune, poate participa la orice activitate sportiva gratuit ca parte a programului de sport si divertisment din toata Albena - 16 activitati aerobice diferite in patru locatii diferite, 5 facilitati moderne de crossfit , mai mult de 15 terenuri pentru volei pe plaja, tenis pe plaja, fotbal pe plaja, petanque, bocce, tir cu arcul, tenis de masa, plimbare in natura si pista de jogging si multe altele. Exista informatii si program la receptia fiecarui hotel.

Pentru copii - utilizare gratuita:
2 piscina pentru copii
Mini club - 6 zile pe saptamana, de la 10:00 la 12:00 si de la 15:30 la 17:30 (3 - 11 ani)
Mini disco - 6 zile pe saptamana, de la 20:00 - 20:30
Loc de joaca pentru copii

Servicii contra cost :
Scoala de inot
Jet ski
Barca cu vasle
Parasailing
Masaje
Tratamente SPA pentru fata si corp
Statie de incarcare pentru masini electrice
Scara rulanta este platita

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

AQUAPARK AQUAMANIA (15.06.- 15.09.):
*Toti oaspetii cazati in Calimera Ralitsa Superior 4* (Deluxe & Garden incl.), Ralitsa Aqua Club 4*, Villas Ralitsa Aqua Club, Vita Park 3* si Villas Vita Park 3* beneficiaza de intrare gratuita precum si utilizarea gratuita a piscinelor, toboganelor, sezlongurilor si a umbrelelor (in functie de disponibilitate).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie