Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALI BEACH & SOFIA VILLAGE

Descriere

Hotelul Bali Beach & Sofia Village este amplasat pe coasta de nord a Cretei, în una dintre cele mai atrăgătoare zone de vacanță ale insulei, în pitorescul sat de pescari Bali. Acesta este compus din complexul Bali Beach, situat în apropierea malului mării, și complexul de bungalouri Bali Village, amplasat peste drum, pe o terasă înaltă. Structurat în 5 clădiri, două dintre acestea se află în fața plajei, iar celelalte trei sunt situate chiar deasupra acesteia, separate de drumul care străbate satul.
Descriere hotel

Hotelul Bali Beach & Sofia Village este amplasat pe coasta de nord a Cretei, în una dintre cele mai atrăgătoare zone de vacanță ale insulei, în pitorescul sat de pescari Bali.
Acesta este compus din complexul Bali Beach, situat în apropierea malului mării, și complexul de bungalouri Bali Village, amplasat peste drum, pe o terasă înaltă.
Structurat în 5 clădiri, două dintre acestea se află în fața plajei, iar celelalte trei sunt situate chiar deasupra acesteia, separate de drumul care străbate satul.

Localizare

Hotelul Bali Beach & Village se află pe coasta de nord a Cretei, în pitorescul sat de pescari Bali.
Este situat la 25 km est de Rethymnon și la 45 km vest de Heraklion, la doar 50 m distanță de plajă și la 250 m de centrul satului Bali.
În această zonă, veți descoperi taverne tradiționale, restaurante, cafenele, diverse magazine și supermarketuri.

Facilități hotel
Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor mai multe facilitati si servicii: receptie, zona de lobby, restaurant principal cu preparate grecesti, cretane si internationale, bar principal si 2 baruri la piscina, biliard, tenis de masa, 2 piscine (adulti/copii), sezlonguri si umbrele, serviciu de check out express, WiFi in zonele publice si in camere (contra cost), patut (la cerere), serviciu de transfer (la cerere, contra cost) si serviciu de trezire.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu conexiune WiFi, baie dotată cu duș sau cadă, uscător de păr, aer condiționat, seif (disponibil la un cost suplimentar), televizor, telefon și minibar/frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.