Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA ZAMBRA RESORT

Descriere

La Zambra Resort GL, part of The Unbound Collection by Hyatt se află în Mijas, la 10 km de La Cala Golf, și pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă room-service și un serviciu de concierge. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Localizare

La Zambra Resort GL, part of The Unbound Collection by Hyatt se află la 14 km de Plaza de España și la 18 km de Portul de agrement Benalmádena Puerto. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Malaga, situat la 30 km de La Zambra Resort GL, part of The Unbound Collection by Hyatt.

Facilitati Hotel

Pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă room-service și un serviciu de concierge. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, un club pentru copii și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Acest hotel are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria mediteraneană, spaniolă și steakhouse. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

Facilitati Camere

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, cafetieră, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat, terasă și baie proprie cu duș. La Zambra Resort GL, part of The Unbound Collection by Hyatt oferă anumite camere cu vedere la munte, iar toate camerele includ un balcon. La La Zambra Resort GL, part of The Unbound Collection by Hyatt, fiecare cameră este echipată cu lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.