Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Galini Seaside Resort & Spa

Descriere

Porto-Galini Seaside Resort & Spa este situat de-a lungul coastei de est a insulei Lefkada, la 12 km de orașul Lefkada și la 4 km de popularul ora; Nydri, conceput pentru a oferi confort maxim, servicii superbe și oportunități de petrecere a timpului liber pentru oaspeții noștri. Complexul se întinde pe o suprafață de 40 de hectare de terenuri amenajate, de-a lungul unei frumoase plaje izolate, unde oaspeții noștri se pot bucura de apele verzi de smarald ale Mării Ionice și pot descoperi această insulă minunată unde nuanțele albastre și verzi sunt preeminente! Clădiri separate de tip insulă cu un total de 135 de camere și apartamente interconectate cu pasarele pline de flori și plante care duc până la plajă, crează un mediu pentru o experiență specială de vacanță alături de personalul primitor al hotelului.
Localizare

Este localizat in centrul statiunii Nikiana, pe o suprafata de 40.000 metri patrati de-a lungul unei frumoase plaje retrase la 12 km de Lefkas si 4 km de Nidri.

Facilitati hotel

Teren de tenis, sala de sport cu vedere la mare, 2 piscine în aer liber, 3 restaurante, baruri, Spa & Centru wellness, 2 piscine interioare, jacuzzi, teren de volei pe plaja, loc de joaca pentru copii, acces Wi-Fi gratuit in tot complexul, gradina, terasa, lift.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere standard, superioare si suite dotate cu AC, baie cu dus, uscator de par, telefon, TV satelit, balcon/veranda.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.