Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CEDRUS BRAN BOUTIQUE

Descriere

Cedrus Bran Boutique, amplasata in Comuna Bran, sat Predelut, la doar 1 km de Castelul Bran. La noi va puteti bucura de natura si sa petreceti vacante de neuitat in mijlocul acesteia, iar locul retras al pensiunii departe de agitatia cotidiana, va ofera o priveliste frumoasa a muntilor din zona si acea portie de binedispunere si de relaxare.
Cedrus Bran Boutique este ideala pentru familii cu copii, grupuri organizate pentru teambuildinguri, retreaturi sau chiar un meeting cu echipa companiei. Vila pune la dispozitie 6 camere cu 3 bai comune, zona de living, bucatarie complet echipata, terasa exterioara acoperita cu zona de gratar, ciubar cu functie de jacuzzi. 5 Dormitoare sunt dotate cu pat matrimonial, iar un dormitor cu canapea extensibila. Fumatul este interzis in spatiile interioare ale pensiunii, accesul cu animale de companie nu este permis.
Cedrus Bran Boutique dispune de locuri proprii de parcare pentru maxim 4 masini in curte
Amplasata in Comuna Bran, sat Predelut, la doar 1 km de Castelul Bran, Cedrus Bran Boutique, pune la dispozitia oaspetilor sai, 6 camere cu 3 bai comune, zona de living, bucatarie complet echipata, terasa exterioara acoperita cu zona de gratar, ciubar cu functie de jacuzzi. Cele 5 Dormitoare sunt dotate cu pat matrimonial, iar un dormitor cu canapea extensibila
Fumatul este interzis in spatiile interioare ale pensiunii, accesul cu animale de companie nu este permis!.
Atractii turistice Bran - Moieciu de SusSituata in partea de sud a judetului Brasov, zona Bran-Moieciu, se afla intre masivele Piatra Craiului si Bucegi, reunind localitatile Bran, Moieciu de Jos, Moieciu de Sus, Cheia de Bran, Drumul Carului, Pestera si Magura, fiind una dintre cele mai cunoscute zone rurale ardelenesti, ce atrage multi turisti. Satul montan se afla in zona unde Muntii Bucegi se impletesc cu Piatra Craiului, iar pitorescul este de nedescris in cuvinte.

  • Castelul BranCastelul Bran sta impunator si semet, amplasat intre Muntii Piatra Craiului si Bucegi. Cetatea medievala din Transilvania a fost ridicata in culoarul Rucar-Bran, o importanta trecatoare pentru locuitori si comercianti, atat in trecut cat si in prezent. In anii 20, autoritatile din Bran donau castelul Reginei Maria, in semn de apreciere, pentru contributia sa la infaptuirea Marii Uniri din 1918. Ulterior, castelul a fost mostenit de fiica preferata a reginei, Principesa Ileana. Din 48 intra in proprietatea statului fiind amenajat ca muzeu, iar din anul 2009, Castelul Bran intra in posesia Arhiducelui Dominic de Habsburg, unul dintre cei trei mostenitori ai principesei. Colectiile expuse inainte de statul roman au fost mutate la Vama Medievala, iar Castelul Bran a fost remobilat de familia de Habsburg. In Castelul Bran, care functioneaza in prezent ca muzeu, puteti vedea expuse piese de mobilier, ceramica, costumul popular al Reginei Maria, cartea de oaspeti a reginei si a Principesei Ileana, arme, armuri si o coroana regala. De asemenea, domeniul Bran cuprinde Parcul Regal cu doua lacuri, Casa de ceai, Casa Principesa Ileana si Casa administratorului.
  • Pestera liliecilorPestera liliecilor se afla in satul Pestera si este protejata prin lege. Aici isi au habitatul numeroase specii de lilieci, neintalnite in vreun alt loc din tara. Chiar daca nu a fost amenajata spre a fi deschisa turistilor, localnicii cunosc foarte bine pestera si ii indruma si pe curiosi catre atractia locului. Situata la o altitudine de 950 de metri, pestera, ce apartine de comuna Moeciu, a fost locul de cercetare pentru studentii de la Institutul de Speologie Bucuresti.
  • Cheile GradisteiCheile Gradistei din regiunea Bran-Moeciu, impresioneaza prin peisajele minunate, asta datorita altitudinii. Spectacolul grandios al naturii ce va dezvaluie Craii Carpatilor si legendarii Bucegi este reintregit de cascada de apa ce curge pe travertin, numita La Chisatoare. Zona turistica este in ascensiune de la an la an, aici fiind amenajat si un adevarat resort care ii poarta numele.
  • Cheile Dambovicioarei si Pestera DambovicioareiCursul raului Dambovicioara, este cel mai important afluent al Dambovitei, isi face loc prin culoarul Rucar-Bran. Odata cu el si raurile care coboara din Fagaras, Piatra Craiului si Leaota au format vai inguste si adanci in pamantul calcaros. Cheile Dambovicioarei se intind pe o distanta de 2 kilometri, intre depresiunile Dambovicioara si Podul Dambovitei. Datorita acestui relief modelat, in aceasta zona veti intalni numeroase pesteri, cea mai importanta fiind Pestera Dambovicioarei. Are o lungime de 250 de metri si poate fi strabatuta foarte usor, datorita plafonului sau inalt. Galeriile ramificate, aerul care circula in pestera si curentul electric ofera, de asemena, conditii prielnice turistilor care se aventureaza in interior.
  • Cetatea RasnovCetatea Rasnov este amplasata intr-un cadru absolut spectaculos, la 25km de de Cedrus Bran Boutique, in varful unui deal calcaros, cetatea este una dintre cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Romania. Cetatea Rasnovului a avut o pozitie strategica in secolele trecute. Singura cale de a ajunge in cetate este prin est, este construita langa vechiul drum comercial, ce lega Branul de Tara Romneasca, si permitea locuitorilor sai sa controleze accesul in Transilvania. Aceasta cetate a fost prima din aceasta zona si un nod militar important, pana la mutarea vamii si construirea Castelului Bran.
  • Parcul Natural BucegiDin zona in care suntem pozitionati, vei ajunge foarte usor in rezervatia naturala a Parcului Natural Bucegi, de unde vei putea admira natura, zgomotul apelor curgatoare dar si habitatul de crestere si devoltare al micilor vietuitoare. De aici vei putea parcurge mai multe trasee montane care te vor duce in locuri precum Poiana Gutanu, Grohotis sau Padina si de ce nu chiar Varful Omu.
  • Muntii Piatra CraiuluiTurul prin zona Bran-Moeciu se incheie in Muntii Piatra Craiului. Crestele zvelte si inalte ale Craii Carpatilor se intind pe latura de vest si nord-vest a culoarului Rucar-Bran. Muntii Piatra Craiului sunt recunoscuti pentru dificultatea traseelor, dar asta nu ii impiedica pe alpinisti sa isi depaseasca limitele in cel mai frumos masiv din tara noastra. Cel mai inalt punct al Muntilor Piatra Craiului este varful La Om, cunoscut ca Piscul Baciului, cu o altitudine de 2.238 de metri. In Crai cresc, in aerul rece de munte, delicatele garofite ale Pietrei Craiului, floarea de colt si ghintura galbena, ce sunt protejate prin lege.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.