Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRE HOTEL TROYA

   Playa De Las Americas

Descriere

Situat în grădini tropicale, Alexandre Hotel Troya se află în Playa de las Americas, pe malul mării. Hotelul are o piscină în aer liber, un centru spa și un centru de fitness. Camerele luminoase și moderne de la Hotelul Troya includ aer condiționat, TV prin satelit și balcon. Baia privată este dotată cu un uscător de păr. Restaurantul Palapa de la piscină al hotelului servește gustări, precum și preparate din bucătăria mediteraneană și internațională. Există, de asemenea, un restaurant tip bufet și un cocktail lounge. La hotel există o zonă de joacă pentru copii și o piscină pentru copii. Sunt disponibile masaje și puteți juca biliard. Accesul WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.
Facilitati hotel:

Hotelul oferă piscină în aer liber, centru spa, centru de fitness, terenuri de tenis, restaurantul Palapa de lângă piscina, restaurant tip bufet şi un lounge de cocteiluri, zonă de joacă şi piscină pentru copii, squash, minigolf şi biliard. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate.

Localizare:

Parcul acvatic Siam se află la 5 minute de mers cu maşina.

Facilitati camere:

Camerele hotelului Troya pun la dispoziţie aer condiționat, TV prin satelit și balcon, baie proprie dotată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.